O mașină a plonjat într-un pârâu din localitatea Bistrița Bîrgăului. O persoană a rămas încarcerată în autoturism (FOTO)

Două persoane, un bărbat și o femeie, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un pârâu care trece prin localitatea Bistrița Bîrgăului din județul Bistrița-Năsăud. Bărbatul a rămas blocat în autoturism, pompierii militari reușind să îl extragă și să îl predea echipajelor medicale. 

Accidentul s-a produs pe raza localității Bistrița Bîrgăului, sâmbătă, 21 iulie, în jurul orei 20:00, când șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în pârâul Blidireasa. Alături de șofer, în autoturism se mai afla și o femeie, ambele victime având nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a rămas blocat în mașină.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, iar în spijinul victimelor au fost alocate două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă. De asemenea, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bîrgăului au acționat în zonă, ei fiind și cei care au reușit să îl scoată pe bărbat din mașină și să îl predea echipajelor medicale.

Victima (bărbat, afirmativ conştient) rămasă blocată în mașină a fost evacuată de către pompierii militari bârgăuani și predată echipajelor medicale. Celălalt pasager (o femeie) a fost găsită în afara autoturismului şi primeşte asistență medicală de la echipajele de intervenţie” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs accidentul, însă polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs evenimentul rutier.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.