O persoană a decedat după ce a fost prinsă sub o autobasculantă (FOTO)

Un teribil accident s-a petrecut pe raza localității Piatra din județul Bistrița-Năsăud. O persoană a fost prinsă sub o autobasculantă încărcată cu prundiș, iar eforturile depuse de salvatori au fost în zadar, pentru că victima a pierdut lupta cu viața.

În această dimineață, echipajele de intervenție și prim ajutor au fost solicitate să intervină la un accident produs pe raza localității Piatra, comuna Chiuza.

Aici, o autobasculantă încărcată cu prundiș s-a răsturnat peste o persoană, iar la fața locului au fost trimise de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și o autospecială de descarcerare.

Din păcate, cu toate eforturile depuse de salvatori, viața persoanei care a fost prinsă sub autobasculantă nu a mai putut fi salvată.

”În momentul sosirii echipajelor de descarcerare la locul evenimentului, victima nu mai prezenta semne vitale. Se lucrează pentru extragerea victimei de sub autobasculanta care era încărcată cu prundiş” au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani și era pasager în autobasculanta care s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în apropierea balastierei din localitatea Piatra. Şoferul a fost și el rănit, dar a fost dus de urgenţă la spital de către colegi, înainte să ajungă ambulanţa.

În acest caz a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, care urmează să stabilească dacă au fost respectate normele legale în domeniu.

Sursa foto: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.