Ordine de protecție, emise pe numele a doi bărbați violenți

Două femei din Bistrița-Năsăud au solicitat, în minivacanța de Rusalii, intervenția polițiștilor, după ce au fost agresate, una fizic, alta verbal, de către partenerii lor de viață. Oamenii legii au emis două ordine de protecție împotriva agresorilor și au întocmit dosare penale.

 

Polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au intervenit, joi, 1 iunie,  la un apel 112, efectuat de o femeie din Negrilești care a sesizat faptul că a fost agresată de soț.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 60 de ani din Breaza, care se manifesta agresiv și care și-ar fi agresat soția, o femeie de 55 de ani. Aceasta nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

În urma celor constatate, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal de violență în familie, în care continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

 

Duminică, 4 iunie, o femeie de 47 de ani a sesizat că, în timp ce se afla la domiciliul său din Măgura Ilvei, împreună cu concubinul ei, din cauza unor neînțelegeri și discuții contradictorii, a fost amenințată cu acte de violență de către acesta.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi s-a constatat că se impune emiterea unui ordin de protecție împotriva bărbatului de 53 de ani din Josenii Bârgăului. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru amenințare.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.