Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, pe 21 decembrie, la Bistrița

În acest an, cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Parada Brăduților pentru Vise Împlinite se va desfășura în preajma Crăciunului, pe 21 decembrie. Organizatorii promit că ediția din acest an va fi una specială, care ”va purta zâmbet și bucurie de copil”.

”Magia Crăciunului oferă bucurie, generozitate și împlinește dorințe în fiecare an. Parada Brăduților pentru Vise Împlinite a devenit un eveniment cunoscut în comunitatea bistrițeană. Plecând de la simbolul Crăciunului, bradul, am reușit să construim în fiecare an momente magice în care am cuprins toate emoțiile și generozitatea noastră. Parada Brăduților este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 7 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete pe chipuri triste, de a împlini vise” spun organizatorii, compania Prompt Communication, prin Gabriela Montoiu.

În acest an, cea de-a VIII-a ediție a evenimentului ”Parada Brăduților pentru Vise Împlinite” va avea loc vineri, 21 decembrie, ora 17:00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. 

La edițiile precedente, organizatorii au încercat să găsească zone în care este nevoie de sprijin din punct de vedere financiar și toate resursele obținute în urma licitației brăduților au fost direcționate spre a susține proiecte și a premia excelența tinerilor. Anul trecut, fondurile adunate au ajuns la familia Petruț, familia care a pierdut patru copii în urma unui tragic accident feroviar produs la Viișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.