Un accident ciudat a avut loc cu puțin timp pe Valea Bîrgăului din județul Bistrița-Năsăud, unde o mașină a ajuns în zidul unei case. Un bărbat a fost rănit, acesta fiind găsit pe bancheta din spate a autoturismului. Șoferul a fugit se pare de la locul accidentului.

 

În urmă cu circa jumătate de oră, un autoturism a ajuns în zidul unei case din localitatea bistrițeană Mureșenii Bârgăului. Mașina a fost avariată, precum și zidul casei.

Din primele informații transmise de ISU Bistrița-Năsăud, o singură persoană a fost rănită, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o victimă – pasagerul de pe bancheta spate-  conștientă, cooperantă, cu multiple leziuni și traumatisme”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fugit se pare de la locul accidentului.

 

 

 

Deși la locul accidentului a fost găsită doar o singură persoană, se pare că în total au fost rănite trei persoane, una de 67 de ani, alta de 24 de ani și un minor de 14 ani. Ceilalți doi au ajuns cu alte mijloca de transport la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean.

Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier, pe raza localității Mureșenii Bârgăului. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul ar fi fost condus de către un bărbat de 44 de ani din Colibița, care a părăsit locul producerii accidentului.

În prezent, polițiștii fac căutări pentru găsirea acestuia. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane de 67 de ani, 24 și 14 ani, a declarat pentru Realitatea de Bistrița, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Din informațiile noastre se pare că șoferul ar avea permisul suspendat după ce a fost prins băut la volan.

Se pare că accidentul ar fi avut loc din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.