Pârtia de schi Cocoș, deschisă pentru a treia oară consecutiv în această lună

Pârtia de schi Cocoș, amenajată la o altitudine de 676 de metri într-un cartier al municipiului Bistrița, va fi deschisă și miercuri, 27 februarie, pentru a treia oară consecutiv în această lună. Se va putea schia în nocturnă, în intervalul orar 18:00 – 21:00. 

Temperaturile negative din timpul nopții permit punerea în funcțiune a tunurilor pentru producerea zăpezii artificiale de pe Pârtia de schi Cocoș din Complexul Wonderland, Unirea. În aceste condiții, și miercuri, 27 februarie, pârtia va fi deschisă, fiind pentru a treia oară în această lună când pârtia este funcțională.

La fel ca în ultimele două zile în care pârtia a fost deschisă, se va putea schia în nocturnă, între orele 18:00 – 21:00. Taxa pentru utilizarea telescaunului în nocturnă este de 30 de lei/persoană.

Pârtia de schi Cocoş are o lungime de 1.300 de metri, iar transportul pe cablu este asigurat de telescaun cu patru locuri. Pârtia este de categorie medie spre uşoară, are punctul de plecare la o altitudine de 676 de metri şi o diferenţă de nivel de 257 de metri. Aceasta a fost finalizată în 2016, fiind realizată cu bani dintr-un împrumut făcut pe o perioadă de 10 ani de Primăria Bistriţa.

În acest sezon rece au fost vândute peste 4.500 de cartele de acces pentru utilizarea telescaunului, suma încasată din vânzarea acestora fiind de circa 25.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.