Pe data de 24 august, în municipiul Bistrița va fi deschis un parc de aventură

În Complexul Wonderland din Unirea au început lucrările de amenajare a unui parc de aventură pe care administrația locală l-a tot promis, astfel încât bistrițenii să aibă încă o variantă de a își petrece timpul liber și pe perioada sezonului de vară. Potrivit primarului Ovidiu Teodor Crețu, lucrările se apropie în curând de final, astfel că, pe data de 24 august, odată cu Târgul Mare al Bistriței, va fi deschis și noul parc.

”Pe data de 24 august vom deschide și Aventura Park. Acest parc de aventură l-am recepționat săptămâna trecută. El este funcțional, lucrăm să finalizăm și pistele de biciclete, sunt montate dispozitivele pentru transportul bicicletelor, iar la deschidere vom avea ambele sectoare: și Aventura Park, și pistele de biciclete. În felul acesta, resortul de schi se deschide și pentru sezonul de vară” a declarat Ovidiu Crețu, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește programul de funcționare, Aventura Park va fi deschis de miercuri până duminică, luni și marți fiind închis.

”Va funcționa până către sfârșitul lunii octombrie, în funcție de vreme, de miercuri și până duminică. Luni și marți va fi închis. În zilele lucrătoare, programul va fi între 12:00 și 18:00, iar sâmbăta și duminica, între 10:00 și 18:00” a mai adăugat primarul Ovidiu Crețu.

De asemenea, într-o ședință a Consiliului Local Bistrița a fost adoptată o hotărâre care prevede și stabilirea tarifelor de acces în Aventura Park. Astfel, acestea sunt următoarele:

Nr. crt. Specificaţii  Taxa

 

 Taxa

Copii, elevi, studenţi

 

1. Tur complet cu telescaunul ( urcare şi coborâre) 15 lei/persoană/tur 10 lei/persoană/tur
2. Urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă 15 lei/persoană/urcare 10 lei/persoană/urcare
3. Urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă 50 lei/persoană/ 5urcări 40 lei/persoană/ 5urcări
4. Urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă  ( inclus acces 2 ore Aventura Park) 70 lei/persoană/zi 50 lei/persoană/zi
5. Acces Aventura Park 30 lei/persoană/ 2 ore 20 lei/persoană/ 2 ore

În opinia primarului, amenajarea acestui parc de aventură ”este încă un pas important spre realizarea acelui centru pe care în urmă cu 10 ani l-am promis”. 

Din bugetul local pe acest an a fost alocată suma de 120.000 de lei pentru amenajarea parcului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.