Peste 200 de cadouri, achiziționate de români în cadrul acțiunii ”Camionul de Crăciun în Basarabia”

Peste 200 de cadouri au fost achiziționate de românii care au înțeles, datorită acțiunii ”Camionul de Crăciun”, că dacă primești este foarte important să și dăruiești. Cele mai multe cadouri au fost cumpărate direct de la magazinul Selgros din Bistrița, însă au fost și persoane care au ales să transfere bani în contul Asociației Tășuleasa Social pentru această acțiune.

Cu mare bucurie vă anunțăm că până în acest moment s-au cumpărat de la Selgros Bistrița, la fața locului, 120 de cadouri și online au fost plătite 91 de cadouri” precizează reprezentanții Tășuleasa Social.

Fiecare cadou conține produsele de mai jos:

  • bloc desen – 1 bucată, creioane colorate – 1 bucată, zahăr – 3 kg, făină – 3 kg, orez – 1 kg, paste – 1 kg, ulei – 1 l, glucoză – 1 bucată, napolitane – 2 bucăți, biscuiți – 2 bucăți, ciocolată – 6 bucăți, Nesquik – 1 bucată, gel de duș – 2 bucăți, cremă de mâini – 1 bucată, pastă de dinți – 2 bucăți, periuță de dinți – 2 bucăți.

Valoare totală a unui cadou este de 144,82 lei. Data limită până la care aceste cadouri mai pot fi achiziționate este 17 ianuarie. ”Dragi prieteni, acțiunea continuă cu data limită de 17 ianuarie, dată până la care se mai pot achiziționa unul sau mai multe cadouri de la Selgros Bistrița sau se poate plăti online în contul asociației cu specificarea “Cadou de Crăciun pentru Basarabia”. Sperăm ca până în data de 17 ianuarie să adunăm cât mai multe cadouri ca să putem ajunge la cât mai mulți copii din raionul Glodeni, Basarabia. Haideți să dăruim și noi!” au mai precizat reprezentanții Tășuleasa Social. 

Reamintim că mecanismul prin care puteți susține această acțiune este simplu: puteți plăti unul sau mai multe cadouri la supermarket sau puteți transfera suma de 144,82 lei pentru fiecare cadou, direct în contul Tășuleasa Social (Cont IBAN RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX), specificând la detaliile transferului „Cadou de Crăciun pentru Basarabia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.