Peste 200 de cartele pentru utilizarea telescaunului , vândute în trei ore de funcționare a Pârtiei de schi Cocoș

În doar trei ore de funcționare, la Pârtia de schi Cocoș situată în Complexul Wonderland din municipiul Bistrița s-au vândut, luni, 25 februarie, peste 200 de cartele de acces pentru utilizarea telescaunului. Pârtia rămâne deschisă și marți, 26 februarie.

Peste 200 de schiori bistrițeni au ales să profite de faptul că Pârtia de schi Cocoș din municipiul Bistrița a devenit din nou funcțională datorită temperaturilor negative din ultimele nopți, lucru care a făcut posibilă utilizarea tunurilor pentru producerea zăpezii artificiale.

Pârtia a fost redeschisă pe data de 25 februarie, după aproape o lună de pauză, fiind funcțională în intervalul orar 18:00 – 21:00. ” În acest interval au fost vândute 227 de tichete de acces la instalaţia de transport de pe Pârtia de schi Cocoş, suma încasată fiind de 6.810 lei” a declarat Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița.

Pârtia de schi Cocoș rămâne deschisă și marți, 26 februarie, urmând să funcționeze tot în intervalul 18:00 – 21:00. Taxa pentru utilizarea telescaunului în nocturnă este de 30 de lei/persoană.

În acest sezon rece pârtia a fost deschisă pe parcursul a aproximativ 10 zile. În luna ianuarie au fost vândute peste 4.300 de cartele, suma încasată din vânzarea acestora ridicându-se de aproximativ 110.000 lei, circa 23.000 de euro.

Pârtia Cocoş are o lungime de circa 1.300 m, iar transportul pe cablu este asigurat de un telescaun cu patru locuri. Pârtia este dotată și cu tunuri care produc zăpadă artificială și este întreținută de o echipă a Primăriei Bistrița, iar telescaunul este operat tot de personalul propriu autorizat al Primăriei Bistrița din cadrul Direcției Educație, Turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.