Peste 280 de copii de clasa a IV-a din Bistrița se bucură deja de un abonament gratuit pentru cursuri de înot, în baza programului inițiat de municipalitate – „Școala de înot”. Primăria Bistrița a asigurat în acest sens un buget de aproximativ 140.000 lei.

 
 
„Vacanța mare a început cu lecții de natație!
<Școala de înot> este un program pe care l-am inițiat pentru susținerea activităților sănătoase, dar și distractive de care pot beneficia școlarii din Bistrița.
În prezent, 283 de elevi din clasa a IV-a se bucură deja de un abonament gratuit cu 10 cursuri de înot la cele două bazine din oraș, Schreiner și Casa EMA.
Pentru acest an, avem un buget de 137.400 lei, ce reprezintă contravaloarea abonamentelor oferite tuturor elevilor de clasa a IV-a din municipiu.
Înscrierile rămân deschise la cele două bazine de înot până la începutul următorului an școlar. Invit părinții să profite de această oportunitate pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor și dobândirea unei abilități utile pentru toată viața!”, a anunțat pe pagina sa de Facebook primarul Ioan Turc.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud