Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: ”Voi propune consilierilor județeni să aprobe studiul de fezabilitate pentru cel mai important proiect sportiv din istoria județului nostru!”

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunță că va propune consilierilor județeni să aprobe studiul de fezabilitate pentru Complexul Sportiv din Wonderland – ”cel mai important proiect sportiv din istoria județului”, în opinia sa.

Studiul de fezabilitate pentru Complexul Sportiv din Wonderland din Unirea va fi supus aprobării Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, acest complex pe care îl consideră cel mai important proiect sportiv al județului, va cuprinde o sală polivalentă cu o capacitate de 2.675 de locuri, cu dotări de alimentație publică și spații comerciale și mai prevede amenajarea unor terenuri de minifotbal, baschet, tenis și o pistă de alergare sprint. 

”Tot complexul sportiv polivalent l-am gândit pentru a-l putea omologa Ia standarde naționale și internaționale. Pe lângă activitățile sportive, am gândit acest complex si pentru activități culturale, expoziții și conferințe”, a precizat președintele CJ B-N, Emil Radu Moldovan.

De asemenea, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud se va reuni joi, 4 aprilie, într-o ședință extraordinară pe a cărei ordine de zi va figura un singur proiect de hotărâre. Acesta prevede predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții ”CNI” SA, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Complex sportiv în localitatea componentă Unirea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.