Primarul Bistriței, aspru criticat de social-democrați: Ciudată rău de tot, chiar păguboasă, este optica administrației Turc

Primarul liberal al municipiului Bistrița, Ioan Turc, este aspru criticat de social-democrații bistrițeni pentru lucrările derulate sau promisiunile sale făcut în ultima perioadă.
 
 
„Ciudată rău de tot, chiar păguboasă, este optica administrației Turc, atunci când lăsăm deoparte cuvintele pompoase folosite de edil. Vom începe să exemplificăm în serial aceste bâlbe, pentru că este prea mare diferența între realitatea din oraș și cea prezentată de primărie.
Deci: Administrația Turc închide în luna decembrie bulevardul Republicii ca să…pună gazon. Este evident sezonul cel mai nimerit pentru creșterea ierbii.
Bineînțeles, lucrarea este gata doar pe jumătate, în buna tradiție a ratării termenelor propuse chiar de domnul Turc.
De asemenea, în oglindă, după ce s-a lăudat că avem cel mai mare patinoar din țară, care va funcționa 12 luni pe an, (interesantă apetența pentru mărimi), domnul primar Turc se răzgândește și decide de la sine putere ca acesta să nu funcționeze. Și să facă bani un privat (bravo lui!), iar 750.000 de lei stau pe tușă în asteptarea probabil a verii”, a transmis Organizația PSD Bistrița.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.