Primarul Bistriței s-a întâlnit cu primul-ministru Nicolae Ciucă pentru a discuta despre investițiile finanțate de Guvern! Care sunt acestea

Primarul Bistriței, Ioan Turc am avut o nouă întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, pentru a discuta mai aplicat despre obiectivele de investiții din Bistrița ce vor fi finanțate de Guvern.

 
Potrivit edilului bistrițean, prioritară rămâne construirea prin CNI, în zona Cocoș, a unui complex sportiv în valoare de circa 175 de milioane de lei, care va avea un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agrement, unul dedicat copiilor, iar celălalt, adulților.
 
„Vor exista aici gradene cu aproximativ 1000 de locuri, spații pentru pregătire fizică, masaj, spa, restaurant și sală de conferințe. Practic, prin edificarea unuia dintre cele mai moderne centre de natație din țară, oferim tinerilor bistrițeni oportunitatea de a practica înot și polo la nivel olimpic, investiția fiind menită să ridice standardul de viață în municipiu.
Programul „Anghel Saligny”, a cărui implementare este extrem de așteptată în orașele și comunele județului, vine să susțină cea mai importantă investiție pe care am propus-o pentru decongestionarea traficului din Bistrița: pasajul auto subteran Gării – Tărpiului, ce va crea o legătură cu noua axă de mobilitate Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului. Tot prin acest program național de investiții, extinderea rețelelor de gaz în localitățile componente Sărata și Slătinița a înregistrat progrese, fiind finalizate studiile de fezabilitate.
Prim-ministrul a reconfirmat sprijinul său în realizarea proiectelor de investiții pentru care Bistrița are nevoie de fonduri guvernamentale, ca parte a efortului de modernizare citadină pe care administrația locală și l-a asumat”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.