Reținut de polițiști pentru că a încălcat un ordin de protecție provizoriu

Un bistrițean care a încălcat un ordin de protecție provizoriu emis de polițiști și care și-a amenințat și agresat verbal soția a fost reținut de polițiștii de la Ordine Publică pentru 24 de ore. Acum este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”la data de 4 martie a.c., ora 13.15, o femeie, de 40 ani, din Bistriţa, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că soţul ei, cu care este în divorţ, a agresat-o verbal, a ameninţat-o cu acte de violenţă și i-a aruncat hainele în stradă”.

La faţa locului, ca urmare a întocmirii formularului de evaluare a riscurilor, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis ordin de protecţie provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare.

În aceeași zi, la câteva ore după ce a fost emis ordinul de protecție provizoriu, cel în cauză, un bărbat, de 46 de ani, din Bistrița a încercat să intre în locuința comună, încălcând astfel ordinul emis de oamenii legii.

Polițiștii au intervenit din nou și au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore și efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.

Bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.