Robert Sighiartău: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud , organul de presă al PSD! A trecut la dezinformare și manipulare publică

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, critică Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, despre care spune că este organul de presă al PSD. Concret, alesul bistrițean arată că Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a lansat luni un mesaj în care laudă Guvernul că a majorat alocațiile pentru copii, ceea ce este total fals. „Dezinformare și manipulare publică”, spune Sighiartău.

 

Deputatul liberal bistrițean Robert Sighiartău critică dur Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, care promovează politica partidului-stat.

„Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este organul de presă al PSD.

O instituție care ar trebui să fie formată din funcționari independenți este condusă de politruci, care servesc PSD-ului. Pe lângă faptul că promovează politica partidului-stat, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, a trecut la dezinformare și manipulare publică”, transmite Robert Sighiartău.

Deputatul bistrițean arată că luni, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a promovat un mesaj  fals cu privire la alocațiile pentru copii.

„Într-un mesaj promovat încă de ieri, Prefectura a anunțat că actualul Guvern a majorat alocațiile pentru copii. Este o informație falsă și arată cinismul acestor oameni. Nu domnule prefect. Nu PSD-ul a majorat alocațiile, ci PNL prin amendamentul propus de mine în plenul Parlamentului. Proiectul de buget inițiat de Guvernul Dăncilă nu conținea această măsură. Am propus majorarea alocațiilor, iar o parte din deputați au votat favorabil. Nu cei de la PSD. Ei au votat împotriva copiilor.

Este o lipsă de onoare și profesionalism să lansați astfel de mesaje în spațiul public și vă cer domnule prefect să retrageți acel mesaj care nu vă face deloc cinste”, spune Robert Sighiartău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.