Reprezentanții Primăriei Bistrița informează că varianta ocolitoare a municipiului Bistrița a intrat în linie dreaptă, fiind lansată procedura de licitație publică în vederea elaborării studiului de fezabilitate.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, traseul variantei ocolitoare va fi pe la Budacu de Jos.

”În luna aprilie a acestui an am participat alături de o echipă mixtă de specialiști, reprezentanți ai Consiliului Județean, CNAIR, Primăriei Livezile, Primăriei Budacu de Jos și a Primăriei Municipiului Bistrița la analiza unei noi variante de Centură Ocolitoare a municipiului Bistrița pentru identificarea celei mai bune soluții. Traseul propus: DN 17 – Sărățel – Monariu – Budacu de Jos – Jelna – Ghinda – Livezile”, a precizat viceprimarul Cristian Niculae.

La începutul acestei luni, mai exact în data de 01 august 2019, a fost publicată în SICAP documentația privind achiziția elaborării studiului de fezabilitate a variantei ocolitoare a municipiului.

Mai mult decât atât, se va lansa în data de 15.08.2019 achiziția publică privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului,  anunțată la Bistrița, de domnul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc”, mai spune viceprimarul Cristian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.