Salarii mai mari pentru angajații companiei Rombat – important producător de pe piața de acumulatori auto

Compania Rombat, jucător important pe piața de acumulatori auto, va majora salariile angajaților. Potrivit companiei, creșterea va fi de 6% pentru muncitori și de 7% pentru personalul Tesa, la care se adaugă și alte beneficii.

Renegocierea contractului colectiv de muncă care a avut loc în luna martie 2019 între conducerea companiei și Sindicatul Liber Rombat s-a finalizat cu o creștere a salariilor pentru angajații Rombat.

”Creșterea din acest an va fi de 6% pentru muncitori și de 7% pentru persona lul Tesa, la care se adaugă și alte beneficii. Beneficiile care se adaugă veniturilor salariale sunt asigurare privată de sănătate, zile de concediu minim de 22 zile cu creștere progresivă în funcție de vechime, primă de vacanță, bonusuri cu diverse ocazii (Paște, Crăciun, zile naștere, 8 martie, 1 iunie) și altele. Politica de salarizare adoptată se concentrează pe motivarea și susținerea unei satisfacții crescute în rândul angajaților și pentru motivarea angajaților de a rămâne în unitate” anunță compania, într-un comunicat de presă.

Prin comparație cu salariul mediu brut realizat în anul 2018 – 4.488 lei, Rombat reușește o depășire cu 5,2%, realizând un salariu mediu brut de 4.722 lei (fără conducerea executivă Rombat). De asemenea, față de salariul mediu brut calculat pentru județul Bistrița-Năsăud de 3.472 lei, salariul mediu brut la Rombat este cu 36% mai mare.

În plus, compania mai anunță că începând cu luna martie 2019, salariul de încadrare cel mai mic este de 2.895 lei, la care se adaugă bonusuri lunare și anuale (de Paște, Crăciun, prima de vacanță, zile naștere, 1 iunie). Pentru anul 2019 se prevede că salariul mediu brut să fie peste 5.000 lei

Rombat este parte a grupului sud-african Metair Investments Limited, al treilea producător de pe piață de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.