Două meciuri grele pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Pentru echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud urmează două meciuri dificile, la interval de doar trei zile unul față de celălalt. Formația din Bistrița-Năsăud va întâlni echipale SCM Craiova (joi, 28 martie) și HC Zalău (duminică, 31 martie).

Primul meci pe care handbalistele bistrițene îl vor disputa va fi cel împotriva echipei SCM Craiova, meci care face parte din etapa a XX-a a Ligii Florilor.

”E o săptămână importantă pentru noi în care întâlnim două dintre formațiile foarte bune ale campionatului. O să o luăm treptat, prima dată Craiova și pe urmă mai vedem. SCM Craiova chiar dacă nu are șanse să își apere trofeul este în continuare deținătoarea Cupei EHF. Unii spun că oltencele nu traversează cea mai buna perioadă a lor, însă sunt pe locul V în Liga Florilor la egalitate de puncte cu noi și la 4 puncte de o medalie. Cu siguranță că vor veni extrem de motivate șă își ia punctele înapoi, mai ales că în tur ne-am impus la Craiova cu 22-19” a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

Potrivit sursei citate, echipa este motivată să câștige. Întrebat dacă există probleme de sănătate în lot, antrenorul Horațiu Pașca a precizat că întreg lotul este valid.

Înaintea acestei partide, ambele loturi au același număr de puncte în clasament – 27, trecându-și fiecare în palmaresul acestui sezon câte 9 victorii și 8 înfrângeri.

În clasamentul Ligii Florilor, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se află pe locul 6.

După acest meci cu SCM Craiova, urmează o altă partidă dificilă pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, împotiva HC Zalău.

Reamintim că în data de 19 martie, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din cadrul Sferturilor de Finală ale Cupei României FAN Courier la handbal feminin. În urma tragerii la sorți s-a stabilit că echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni HC Zalău. Gloria 2018 va juca în deplasare, partida fiind programată pentru data de 31 martie.

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.