Scandal aplanat de jandarmi, în cartierul Viișoara din Bistrița

Jandarmii bistrițeni au fost solicitați să intervină, marţi seara, în cartierul Viișoara, pentru aplanarea unui scandal izbucnit între trei bărbaţi care în urma unor neînţelegeri au apelat la acte de violență. Pumnii și picioarele au fost ”armele” la îndemână. 

Un apel înregistrat marți seara la numărul unic de urgențe 112 anunța că în cartierul Viișoara din municipiul Bistrița a izbucnit un scandal între mai multe persoane, jandarmii fiind solicitați să intervină pentru a îl aplana. ”Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între trei bărbaţi care în urma unor neînţelegeri au apelat la violenţe fizice. Unul dintre cei doi bărbaţi care se aflau în vizită la prietenul lor, a început să-i lovească pe aceştia cu pumnii şi picioarele” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei trei şi au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. ”Totodată, jandarmii au mai aplicat şi sancţiuni în valoare de 2.500 de lei pentru provocarea şi participarea efectivă la scandal, conform Legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată”, se mai arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

FOTO: www.lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.