Secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, și-a anunțat demisia din toate funcțiile pe care le deține în partid

Secretarul general al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, a decis să demisioneze din toate funcțiile pe care le deține în interiorul partidului. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, acesta și-a motivat decizia, afirmând că simte că nu mai este dorit de partid.

”Azi am văzut o conferință de presă a PNL BN! Din păcate nu am fost invitat și am considerat că persoana mea nu este dorită în conducerea acestei organizații, ca urmare am hotărât să demisionez din toate funcțiile detinute în acest partid!” a scris Vasile Silași pe Facebook.

Reamintim că recent, Vasile Silași, din calitatea de secretar general al PNL Bistrița-Năsăud pe care o deținea a afirmat că va propune excluderea din partid a consilierului județean Monica Săsărman pe motiv că aceasta a participat la o petrecere organizată la început de an de PSD Bistrița-Năsăud. Însă, nu toți colegii săi de partid au fost de acord cu acest lucru, motivând că PNL e în situația în care în acest moment trebuie să adune oameni și nu să îi excludă.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, susține că va avea totuși o discuție cu Vasile Silași și va încerca să îl convingă să renunțe la demisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.