Semimaratonul Eoilor Invictus, la Bistrița! Vezi programul

Bistrița se pregătește să devină scena unor experiențe extraordinare pentru toți cei care vor participa la prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus, eveniment sportiv organizat de Invictus România, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, ce va avea loc  Sâmbătă, 27 Mai 2023. Pasionați de mișcare și dornici să-și depășească limitele, sportivi din întreaga țară și nu numai, vor lua startul într-o cursă memorabilă, începând cu ora 10:00 din fața Primăriei Bistrița.

 

„Chiar dacă închiderea înscrierilor a avut loc, nu este prea târziu să fii parte din această atmosferă plină de energie și încurajare. Te invităm să vii și să susții alergătorii în drumul lor către victorie. Fie că îi cunoști personal sau doar îți dorești să petreci o zi minunată în mijlocul unei comunități unite de spiritul sportiv, Semimaratonul Eroilor Invictus te așteaptă cu brațele deschise.

Concurenților înscriși, vă așteptăm pentru ridicarea kitului de participare și semnarea declarației pe propria răspundere, Vineri 26 Mai 2023, începând cu ora 17.00 la Centrul de Informare Turistică Bistrița (Piața Centrală, nr. 6), și Sâmbăta 27 Mai 2023, în intervalul orar 07.00-09.00, în fața primăriei Bistrița, Piața Centrală 6, Bistrița 420040. Deoarece cursele copiilor sunt planificate a începe la ora 12.30, aceștia vor putea ridica kitul de participare până la ora 12, în ziua evenimentului”, transmit organizatorii.

Evenimentul se va desfășura în Piața Centrală, în apropiere de Biserica Evanghelică și Primăria Bistrița, un loc plin de istorie și semnificație. Aici vei avea oportunitatea de a trăi momente unice alături de cei dragi, de a admira efortul și determinarea alergătorilor și de a te lăsa cuprins de atmosfera de învingători.

Imagine

Pe lângă cursa în sine, Semimaratonul Eroilor Invictus oferă și o serie de activități interesante. Muzica militară a Garnizoanei Bistrița va asigura o atmosferă specială iar Decathlon va pune la dispoziție un spațiu de joacă unde cei mici se pot distra în voie. De asemenea, Centrul Militar Județean va avea un stand dedicat celor interesați de o carieră militară, unde pot obține informații personalizate și îndrumări. Standul Invictus va fi locul în care vei putea asculta povești inspiraționale ale militarilor răniți care au căzut, s-au ridicat și au mers mai departe.

 

„În calitate de organizatori ai primei ediții a Semimaratonului Eroilor Invictus, vă rugăm să fiți îngăduitori și să ne oferiți sprijinul vostru în această călătorie plină de pasiune și emoție. Cu entuziasm și dedicare, ne străduim să facem din acest eveniment un moment de neuitat pentru toți participanții și spectatori. Contăm pe voi pentru a ne ajuta să dăm startul într-o tradiție frumoasă și inspirațională în comunitatea noastră. Mulțumim pentru susținerea voastră!

Așadar, nu rata ocazia de a fi parte din acest eveniment memorabil! Vino să te bucuri de o zi plină de inspirație, emoție și comunitate. Semimaratonul Eroilor Invictus te așteaptă cu multă energie pozitivă și momente de neuitat.

Te așteptăm cu drag!”, mai spun reprezentanții Invictus România.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.