Spitalul Județean de Urgență Bistrița organizează concurs pentru ocuparea a 21 de posturi de asistent medical generalist

21 de posturi de personal sanitar medical sunt scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. Candidații pot depune dosarele până pe data de 21 februarie, dar trebuie să știe că metodologia de organizare a concursului s-a schimbat, iar cei care vor să ocupe unul dintre posturile vacante vor trece printr-o evaluare mult mai complexă. 

 

Spitalul Județean de Urgență Bistrița scoate la concurs 21 de posturi de personal sanitar medical, fiind vorba despre funcții de  asistent medical generalist debutant la diferite secții din cadrul unuității medicale. Însă, candidații care vor să participe la concurs trebuie să știe că au apărut noi norme metodologice, iar conducerea spitalului spune că toți candidații vor trece printr-o evaluare mult mai complexă.

Pentru că ne dorim să creștem calitatea serviciilor medicale în sistemul public de sănătate, așa cum am promis, împreună cu personalul de specialitate din spital, cu sprijinul OAMMR (n.r. – Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali) și consultarea sindicatelor, am reușit să finalizăm noua metodologie de organizare a concursului pentru asistenții medicali. Conform noii metodologii de concurs, candidații vor trece printr-o evaluare complexă, în care vor fi punctate atât cunoștințele teoretice și practice, cât și interviul, unde accentul se pune pe dosarul profesional al candidatului și profilul candidatului raportat la motivația acestuia pentru postul pe care candidează” a precizat managerul Gabriel Lazany.

În ceea ce privește posturile este vorba despre:

• 2 posturi de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția psihiatrie;
• 3 posturi de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția neurologie;
• 1 post de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția ATI;
• 3 posturi de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția obstetrică ginecologie;
• 3 posturi de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la UPU-SMURD;
• 2 posturi de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Bloc Operator Centralizat;
• 1 post de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Compartiment dermatovenerologie;
• 1 post de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția pediatrie;
• 1 post de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția medicină internă;
• 1 post de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Ambulatoriul de specialitate integrat spitalului – cabinet oncologie medicală;
• 1 post de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Secția pneumologie;
• 2 posturi de asistent medical generalist debutant (S/SSD/PL) la Laborator explorări funcționale- Spital.

Candidații vor susține trei probe:

Concursul se va desfășura la biblioteca de la etaj VI al unității spitalicești pe data de 27 februarie, iar dosarele pot fi depuse până pe 21 februarie.

Mai multe detalii privind tematica și bibliografia de concurs, precum și informații utile despre fișa postului pot fi consultate accesând pagina oficială de internet a spitalului.

1 COMENTARIU

  1. […] Spitalul Județean de Urgență Bistrița a scos la concurs 21 de posturi de asistent medical generalist debutant la diferite secții din cadrul unității medicale. Pentru aceste posturi au fost admise 158 de dosare, ceea ce înseamnă că pentru un singur post candidează șapte persoane, așa cum Realitatea de Bistrița a arătat AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.