Stelian Dolha este din nou prefectul județului Bistrița-Năsăud, după ce astăzi a depus jurământul. 

După depunerea jurământului, Stelian Dolha este din nou prefectul județului Bistrița-Năsăud, funcție în care a fost numit în ședința de Guvern din 2 octombrie 2020, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.
”Am revenit în conducerea Instituției Prefectului pentru a reprezenta Guvernul României și proiectele acestuia, dar și pentru că din această funcție mă pot implica cel mai bine, în momentul de față, pentru a sprijini locuitorii din Bistrița-Năsăud, în slujba cărora sunt 7 zile din 7. Avem de parcurs un drum anevoios în care să contribuim la transformarea instituțiilor și a relațiilor acestora cu cetățenii, în care trebuie să transparentizăm activitatea lor. Este esențial să punem umărul pentru ca proiectele serioase pentru acest județ să prindă contur”, a transmis prefectul Stelian Dolha.
Dolha a mai fost prefect timp de aproape opt luni, între 11 decembrie 2019 și 7 august 2020, el fiind eliberat din funcție la cerere pentru a-și putea depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, la alegerile locale din 27 septembrie. A fost învins de candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud, președintele PSD Bistrița-Năsăud și totodată președintele în funcție al Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, care a obținut 51,75% din voturi. Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR Plus. a fost votat de 31,9% dintre cei prezenți la urne.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud