Străzile din Bistrița nu vor mai fi sparte până în primăvară pentru lucrări la rețele de utilități

Primăria Bistrița a decis că până în primăvara anului viitor nu va mai acorda autorizații de spargere a carosabilului în vederea realizării unor lucrări la rețelele de utilități.

Decizia a fost luată pentru ”a limita disconfortul creat de lucrările de intervenție la carosabil, trotuare, parcări sau orice suprafețe acoperite cu mixtrură asflatică, având în vedere faptul că în sezonul rece nu se pot realiza lucrări de asfaltare” explică viceprimarul Cristian Niculae.

Astfel, în intervalul 15 noiembrie 2018 – 1 martie 2019 nu se vor mai acorda autorizații de spargere a carosabilului în vederea realizării de lucrări la rețelele de utilități.

În acest interval de timp stațiile  de preparare a mixturilor asflatice sunt închise astfel încât readucerea carosabilului la forma inițială nu poate fi realizată decât după data de 1.03.2019, perioadă în care participanții la trafic sunt în mod evident afectați de lucrările începute și nefinalizate. Le recomandăm celor care intenționează să realizeze astfel de lucrări să facă programarea acestora astfel încât să se încadreze în termene stabilite” a mai completat Cristian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.