Tânăr din Bistrița-Năsăud, cu dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident feroviar! Vezi motivul

În urma unui accident feroviar, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Bistrița-Năsăud, s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere. Pe 22 mai, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Salva, autoturismul condus de acesta a fost acroșat de trenul care circula între Sighetul Marmației și Cluj Napoca. Ulterior, tânărul a fugit la la locul accidentului.

 

Polițiștii de la Postul de Poliție Comunal Salva s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 22 mai, pe DN 17D, în localitatea Salva, a avut loc un accident rutier care s-a soldat doar cu pagube materiale. Astfel, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitate, un autoturism a fost acroșat de trenul nr. 4111 care circula pe relația Sighetul Marmației-Cluj Napoca. Ulterior, conducătorul auto a plecat de la fața locului.

În urma verificărilor, acesta a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Suplai. Totodată, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.