Un tânăr din Reghin a fost reținut, marți, de polițiștii din Năsăud și este cercetat pentru lipsire de libertate, după ce a fost în vizită la concubina sa și i-a luat bebelușul de doar 4 zile, după ce s-au certat. Tânărul este chiar tatăl micuțului. 

 

Polițiștii din Năsăud, în colaborare cu cei din Bistrița, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism înmatriculat în județul Mureș, în care se afla un bebeluș de numai 4 zile, care era căutat de autorități. În autoturism se mai aflau încă trei persoane, printre care și tatăl copilului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Reghin.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, însoțit de mama lui și un alt bărbat, toți din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în orașul Năsăud, la locuința unei tinere în vârstă de 25 de ani.

La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din brațe copilul și a plecat cu un autoturism, condus de bărbatul care îl însoțea.

Tânăra mămică a alertat imediat Poliția, fiind demarate de urgență activitățile de căutare.

După ce au fost depistate, cele trei persoane din județul Mureș au fost conduse la sediul Poliției Orașului Năsăud pentru audieri.

Copilul a fost încredințat mamei, iar bărbatul de 26 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.