Tânăr şi neliniştit, a ajuns după gratii! Un bistriţean a spart 7 maşini în două nopţi, „uşurând” proprietarii de peste 3.000 de euro

La doar 19 ani, un tânăr din localitatea bistriţeană Pietriş a reuşit să facă rost de bani mulţi şi fără prea mult efort, apelând la o metodă deloc ortodoxă. În două nopţi din luna august acesta a reuşit să spargă nu mai puţin de 7 autoturisme, din care a furat mai multe bunuri în valoare de circa 15.000 lei. Acum el îşi va petrece luna septembrie după gratii.

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, sprijiniți de criminaliști, au depistat, la finele săptămânii trecute, un tânăr de 19 ani, din localitatea bistriţeană Petriș, care este bănuit de comiterea mai multor furturi ce au avut loc pe raza municipiului Bistriţa.

Potrivit informaţiilor transmise de IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au stabilit faptul că acesta ar fi sustras bunuri în valoare totală de aproape 15.000 de lei, din 7 autoturisme care erau parcate pe diverse străzi din oraş. Acesta a „acţionat”  în nopţile de 13/14 august, respectiv 21/22 august.

Acum tânărul se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa, pentru recuperarea prejudiciului și stabilirea întregii activități infracționale„, mai transmite sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.