Tânărul din Tecuci, cercetat de polițiștii bistrițeni pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, dar și furt în scop de folosință, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 

Polițiștii Biroului Rutier au dispus, marți, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 21 de ani, din Tecuci, județul Galați, cercetat pentru conducere cu alcoolemie, conducere fără permis și furt în scop de folosință. În aceeași zi, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetările și verificările efectuate în dosarul penal întocmit la data de 13 aprilie, de către polițiștii Biroului Rutier, a reieșit faptul că acesta, profitând de faptul că îl cunoștea pe proprietarul autoturismului, i-ar fi solicitat cheile pentru a-și pune la încărcat telefonul. Ulterior, deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, a condus autoturismul respectiv pe o stradă din Bistrița, a acroșat mai mulți stâlpi de separare a sensurilor de mers, după care a lovit trei autoturisme parcate„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier Bistrița.

 

Tânăr din Tecuci, amendat strașnic în Bistrița! S-a ales și cu dosar penal. Vezi ce a făcut