Taximetrele din Bistrița, pregătite să reducă riscul de contaminare

Taximetriștii din Bistrița sunt obligați ca începând de astăzi  să separe în interiorul mașinilor, zona șoferului de zona pentru clienți, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

 

Potrivit viceprimarului bistrițean, conform deciziei nr. 3/ 19.03.2020 a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, operatorilor serviciilor de taximetrie din Bistrița li s-a cerut ca începând de astăzi, să separe în interiorul mașinilor, zona șoferului de zona pentru clienți.

Am discutat astăzi cu toți acești operatori și am primit asigurări că toate mașinile care sunt în lucru în prezent au realizat și implementat aceste măsuri de prevenție.
Mă bucur că am găsit înțelegerea necesară, că au conștientizat că fără această măsură, expunem riscului de contaminare cu Covid 19 atăt șoferii de taxi cât și clienții ce urcă în mașinile lor„, spune viceprimarul Niculae.

Acesta dă asigurări că, în cursul acestei săptămâni, reprezentanții municipalității vor efectua verificări pentru ca toate mașinile de taxi să respecte măsurile de prevenție impuse de Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.