Teren de tenis modern, într-o localitate din Bistrița-Năsăud (FOTO)

Un teren de tenis modern a fost amenajat într-o localitare din județul Bistrița-Năsăud, la el urmând să aibă acces toți locuitorii comunei. 

Proiectul de amenajare a terenului a fost finalizat recent şi el a presupus construirea unei suprafeţe de 576 mp pe raza localității Prundu Bîrgăului. Aici a fost amenajată o zonă netedă şi o zonă cu piatră, nisip şi borduri.

De asemenea, a fost confecţionat şi un gard de împrejmuire, de 104 ml şi a fost montat sistemul de iluminat pentru nocturnă.

“Este un nou obiectiv realizat pentru locuitorii comunei noastre. Terenul de tenis este modern, realizat după standardele sportive şi la el pot avea acces toţi locuitorii comunei. Terenul de tenis vine în completarea zonei de fitness și agrement pe care am realizat-o în parc” spune primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crișan.

Terenul de tenis a fost realizat din bugetul propriu, valoarea proiectului fiind de 37.000 de lei.

Baza sportivă de la Prundu Bîrgăului mai are în componenţă și un teren de fotbal modern, înconjurat de o pistă de zgură pentru atletism, o tribună cu o capacitate de 200 de locuri, vestiare pentru jucători şi arbitri și un teren sintetic cu instalaţie de nocturnă şi tribună cu 75 de locuri.

FOTO: Primăria Prundu Bîrgăului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.