Trei angajați ai ITM, confirmați cu CoVid-19! Al patrulea este suspect

Trei angajați ai ITM Bistrița-Năsăud sunt infectați cu CoVid-19, iar un al patrulea este suspect. Toți cei patru angajați se aflau în concediu medical.

 

Trei angajați au primit rezultatele zilele trecute și au fost confirmați pozitiv cu CoVid-19, potrivit inspectorului șef Otilia Berbecar.

Potrivit acesteia, trei din cei patru angajați nu au mai fost la muncă din 6 aprilie, iar al patrulea din 8 aprilie, date de la care și-au luat concedii medicale, după ce au acuzat simptome respiratorii.

Cel de-al patrulea angajat care a prezentat simptome, și-a făcut mai întâi un test rapid la Clinica Sanovil din Bistrița, rezultatul fiind negativ. Ulterior, omului i s-a făcut însă și o radiografie pulmonară, care a indicat prezența CoVid-19 în organismul acestuia, însă este deocamdată suspect.

Toți cei patru angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița – Secția Boli Infecțioase, celui suspect fiidu-i prelevate probe pentru a se confirma prin intermediul sistemului Real Time PCR dacă este într-adevăr infectat cu noul coronavirus.

Deocamdată nu se cunoaște sursa contaminării cu noul coronavirus a celor patru angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.