Trei bărbați din Bistrița-Năsăud, riscă să-și petreacă sărbătorile după gratii! Au furat câteva mii de lei din incinta unei firme și au încercat să îi mintă pe polițiști

Trei bărbați din Bistrița-Năsăud riscă să își petreacă sărbătorile după gratii, după ce au furat aproape 10.000 lei din incinta unei societăți comerciale. Unul din cei trei era chiar angajtul firmei și acesta a încercat să abată atenția anchetatorilor spunându-le că a fost amenințat de o persoană necunoscută care avea fața acoperită. Polițiștii au dovedit însă că acesta era de fapt unul dintre făptași. 

 

Poliția a fost sesizată, pe 16 decembrie, de administratorul unei societăți comerciale din Năsăud, despre faptul că un angajat al său ar fi fost amenințat de o persoană necunoscută care avea fața acoperită cu o mască și care ulterior ar fi furat din incinta firmei o sumă importantă de bani.

Polițiștii aveau să descopere curând că lucrurile nu stau chiar așa, fiindcă respectivul angajat, în vârstă de 23 de ani, originar din orașul Sângeorz-Băi, mințise.

În cadrul investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că tânărul de 23 ani din Sîngeorz-Băi, împreună cu alți doi bărbați, de 38 ani, din Bistrița, respectiv 47 ani, din Năsăud ar fi sustras suma de 9.250 lei, din casa de bani a societății în cauză„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsud.

Marți, oamenii legii au extins cercetările și au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza orașelor Năsăud și Sângeorz-Băi, de unde au fost ridicate mai multe bunuri și bani.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri și suma de 2.500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei„, a mai precizat Crina Sîrb.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cei trei sunt prezentați judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.