Trei bistrițeni, sub control judiciar pentru delapidare și fals! Unul este pădurar

Trei bărbați din comuna bistrițeană Dumitrița au fost puși sub control judiciar de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, pentru delapidare, fals intelectual și uz de fals. Unul dintre cei trei este pădurar, acesta ajutându-i pe ceilalți doi bărbați să intre în posesia unei cantități de material lemnos în baza unor documente false.

 

Luni, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de delapidare, fals intelectual și uz de fals, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice au luat măsura reținerii pentru 24 ore față de trei bărbați din comuna bistrițeană Dumitrița,  cu vârstele de 31 ani, 34 ani și 38 ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la începutul lunii octombrie, bărbatul de 38 de ani, care este pădurar, ar fi remis 13,55 mc de material lemnos din gestiunea proprie, celorlalți doi bărbați, în baza unor avize de însoțire false. Valoarea materialului lemnos în cauză este de peste 4.400 lei.

Chiar dacă au știu că s-au folosit documente false, ceilalți doi bărbați au intrat în posesia lemnului.

Marți, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița i-au plasat pe toți cei trei bărbați sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.