Ultimele pregătiri pentru acțiunea ”Camionul de Crăciun în Basarabia”! Câte pachete au fost cumpărate?

Acțiunea ”Camionul de Crăciun în Basarabia” derulată de Asociația Tășuleasa Social se apropie de final. Joi, 17 ianuarie, este ultima zi în care cei care doresc să susțină campania mai pot cumpăra pachetele deja pregătite pentru a ajunge la copiii din Basarabia și care se găsesc în magazinul Selgros. 

Până acum, atât reprezentanți ai autorităților publice locale, cât și politicieni, companii importante, oameni de afaceri sau oameni simpli au ales să cumpere câte un pachet pentru a aduce în acest fel câte un strop de bucurie pe chipurile copiilor din Basarabia.

Potrivit organizatorilor campaniei, până în prezent s-au strâns mai bine de 1.200 de pachete.

”Mai sunt câteva zile până când vom porni la drum spre Basarabia încărcați cu cadouri de Crăciun pentru copiii din Raionul Glodeni. Suntem bucuroși că am reușit să vă motivăm să participați și voi la acest eveniment, fie că ați cumpărat cadouri de Crăciun gata făcute de la Selgros Bistrița, fie că ați donat bani direct în cont. Am reușit să adunăm 1.250 de pachete” au precizat reprezentanții Tășuleasa Social.
Astăzi, 17 ianuarie, este ultima zi în care se mai pot achiziționa cadourile pentru Basarabia, urmând ca zilele viitoare, camioanele încărcate cu cadouri să pornească spre Raionul Glodeni. 

De asemenea, Asociația Tășuleasa Social a mai precizat că ”un ajutor nesperat a venit chiar din Republica Moldova de la Romstal Moldova, care a pus la dispoziție 3 camioane cu care să facem transportul către copiii care ne așteaptă”.

Pe lângă cadourile pregătite de bistrițeni pentru copiii din Basarabia, alte două camioane încărcate cu daruri, donate de organizația Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. din Germania, vor ajunge la acești copii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.