Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața, duminică seara, după ce ar fi căzut de pe bicicletă. Polițiștii presupun că bărbatul ar fi fost acroșat de o camionetă, care circula pe aceeași direcție de mers.

 

Polițiștii cercetează împrejurările în care, în localitatea Rodna din județul Bistrița-Năsăud un biciclist a decedat, duminică seara, în jurul orei 20.00.

„Din primele verificări a rezultat faptul că, pe drumul comunal care face legătura între localitățile Rodna și Valea Vinului, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Rodna, care circula pe bicicletă, ar fi căzut de pe bicicletă. În urma căzăturii, bărbatul a decedat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului, polițiștii au identificat un conducător auto în vârsta de 64 de ani, care susține că nu a acroșat biciclistul în cauza. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări care vor stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul.