Un bistrițean lansează o provocare pentru parlamentari: Aveți acum ocazia să ne demonstrați că vă pasă de noi și de țară! Ce ziceți, VĂ PASĂ?

Nicolae Predescu, fiul regretatei interprete de muzică populară Valeria Peter Predescu, a lansat, pe Facebook, o provocare pentru parlamentari: să își doneze îndemnizațiile și toate celelalte venituri bănești, pentru achiziționarea de materiale sanitare, echipamente de protecție și aparatură medicală. „Ce ziceți, VĂ PASĂ?”, și-a încheiat bistrițeanul postarea pe contul său de Facebook.

 

Eu nu prea postez și nu sunt foarte activ pe Facebook. Acum vin cu o provocare pentru ,,aleși”. Stimați Senatori și Deputați, acum în această grea încercare pentru noi, poporul, cei care am înlesnit accesul vostru în Senat și în Camera Deputaților, vă provoc să donați indemnizațiile și toate celelalte avantaje bănești. Donați pentru achiziționarea de tehnică medicală, echipamente de protecție etc. Vă provoc să donați sumele încasate pe luna Martie și în viitor sumele cuvenite lunar până la intrarea în normalitate a vieții publice și sociale. Aveți acum ocazia să ne demonstrați că vă pasă de noi și de țară, aveți acum ocazia să demonstrați că nu sunteți oportuniști, nepăsători, egoiști, lacomi, indiferenți…. adică tot ceea ce se spune despre voi. Ce ziceți, VĂ PASĂ?„, a scris Nicolae Predescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.