Un tânăr din Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un moped

Un tânăr și-a pierdut viața, sâmbătă seara, după ce a căzut de pe un moped, în localitatea bistrițeană Dumitrița. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajele medicale. După câteva zeci de minute în care i s-au aplicat manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul tânărului.

 

Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe un deal din localitatea Dumitrița, județul Bistrița-Năsăud, după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani a ieșit la plimbare cu mopedul și a căzut de pe acesta. Se pare că din cauza terenului foarte accidentat acest a pierdut controlul vehiculului.

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului l-au găsit pe tânăr înconștient, în stop cardio-respirator. Deși au încercat să îl resusciteze  mai bine de o jumătate de oră, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

La locul intervenției echipajele medicale au găsit o victimă, un bărbat în vârstă de 20 de ani, în stop cardiorespirator. Imediat, a fost început protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate astfel ca a fost declarat decesul acestuia la locul intervenției”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.