Un taximetrist a intrat într-un magazin, a spart tot ce i-a ieșit în cale și a aruncat cu casa de marcat după vânzătoare

Un taximetrist a intrat într-un magazin din orașul Bistrița și a spart tot ce i-a ieșit în cale. Bărbatul a aruncat cu casa de marcat după vânzătoare și ar fi amenințat că dă foc magazinului.

 

Acesta era un client fidel și a fost recunoscut imediat de vânzătoare.

Într-un exces de furie, a luat o sticlă cu băutură și a trântit-o pe jos. Apoi s-a apucat de spart tot ce a găsit.

Speriate, vânzătoarele au cerut ajutorul firmei de pază cu care are contract magazinul. În urma apăsării butonului de panică și a apelului la 112 s-au prezentat la magazin agenții și echipaje ale poliției municipale și Poliției Locale Bistrița, scrie bistriteanul.ro.

De la intrarea bărbatului în magazin și până la sosirea primelor echipaje au trecut doar 5 minute.

Bărbatul a fost încătușat și testat pentru consumul de alcool sau droguri, testele ieșind negative. A fost dus ulterior la UPU pentru prelevare de probe biologice. A ajuns, în cele din urmă la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență. 

 

Paguba produsă se ridică la câteva zeci de mii de lei. Încă se fac cercetări și calcule. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. 

”La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, ar fi distrus ușa de acces al unei societăți comerciale, și mai multe bunuri din interiorul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, iar cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Bistrița” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă. 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.