Undă verde pentru medici! Pot depune cereri pentru acordarea unei locuințe ANL

Medicii și specialiștii care își desfășoară activitatea la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și nu numai și care intenționează să solicite o locuință ANL pot depune, începând de marți, 2 octombrie, cererile. 

”Consiliul Județean Bistrița-Năsăud anunță că începând cu data de 2 octombrie se pot depune cereri pentru repartizarea de locuințe construite prin ANL destinate închirierii tinerilor specialiști din sănătate” informează administrația județeană.

Modelul cererii de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii tinerilor specialiști din sănătate, precum și actele doveditoare ce trebuie anexate acesteia sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud www.portalbn.ro, la secțiunea:Închirierea locuințelor ANL tinerilor specialiști din sănătate. 

În ceea ce privește criteriile de acces pentru ocuparea unei locuințe ANL, potrivit hotărârii nr.105 adoptată de CJ B-N la data de 23 august 2018, punctele cele mai multe le vor primi cadrele medicale care locuiesc cu chirie, sunt căsătorite și au copii.

Un criteriu important de care se va ține cont este acela că solicitanții trebuie să își desfășoare activitatea în sistemul sanitar. Potrivit hotărârii, cei care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița primesc 64 de puncte, în timp ce angajații din alte unități medicale primesc vor obține doar 60 de puncte.

Dosarele se pot depune la registratura Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Piața Petru Rareș nr.1, până la data de 12 noiembrie 2018, ora 13:30.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Agenția Națională pentru Locuințe a început în toamna anului 2017 construcția unui bloc cu 24 de apartamente pe strada Prundului din municipiu. Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, afirma, recent, că lucrările vor fi gata în scurt timp și are mari speranțe că locuințele vor fi date în folosință chiar în această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.