Un copilaș de doar 5 anișori a fost rănit grav, vineri, după ce a fost lovit de un motociclist, în localitatea bistrițeană Florești. Echipajele medicale au solicitat  intervenția elicopterului SMURD, pentru a-l transporta pe micuț la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Motociclistul a fugit de la locul accidentului, el fiind căutat acum de polițiști.

 

UPDATE: 

Motociclistul a fost găsit în localitatea Feldru și a fost dus la sediul Poliției Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 de ani, din Rodna. Acesta are dreptul de a conduce suspendat. A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Echipajele de prim ajutor și terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit, vineri, în localitatea Floresti, comuna Nimigea, unde un minor a fost accidentat de o motocicleta. Copilul, în vârstă de 5 ani, a fost găsit de echipajele medicale, inconștient.

Copilul în vârstă de aproximativ 5 ani a fost preluat de echipajele medicale.

„Este un stare gravă, echipajul de terapie intensivă mobilă îl intubeaza și îl pregătesc pentru a fi preluat de  elicopterul SMURD (Baza Aeriană Tg Mureș) de pe terenul de fotbal din orașul Beclean”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

În aceste momente polițiștii desfășoară activități de căutare pentru depistarea unui motociclist care ar fi accidentat un copil în vârstă de 5 ani, după care a plecat de la fața locului.

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00, pe drumul județean 172, în localitatea Florești.

„Rugăm pe cei care pot oferi date care pot conduce la identificarea acestuia să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Imagine