UPDATE: (FOTO) Accident cumplit în Bistrița! Un bărbat prins sub un buldozer pe pârtia de schi, a decedat

Un accident cumplit a avut loc, marți, în jurul prânzului, pe pârtia de schi din Complexul Sportiv Polivalent de pe Dealul Cocoșului din  municipiul Bistrița. Un bărbat a fost prins sub un buldozer, după ce utilajul de 40 de tone s-a răsturnat. Bărbatul, orginar din județul Ialomița, a murit pe loc.

 

Pe pârtia de schi din Complexul Wonderland care se află pe Dealul Cocoșului din municpiul Bistrița a avut loc, marți, în jurul prânzului, un accident cumplit. Un buldozer s-a răsturnat, iar șoferul utilajului care se afla în cabină a fost prins sub acesta.

La fața locului s-au deplasat echipaje de descarcerare și de terapie intensivă mobilă.

UPDATE: 

Potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost găsit decedat.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, prins sub un utilaj de 40 de tone. Din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

UPDATE 2:

Accidentul care a avut loc pe Dealul Cocoșului este acum anchetat de inspectorii ITM Bistrița-Năsăud.

Este accident de muncă. Firma este din București, dar deocamdată nu avem foarte multe date, deoarece acolo mai este o singură persoană care acum se află în stare de șoc. Se pare că utilajul care s-a răsturnat peste om, urma să fie descărcat de pe un trailer. Motivele tehnice urmează să se cerceteze, să vedem exact ce s-a întâmplat astfel încât utilajul s-a răsturnat atunci când s-a încercat să fie dat jos de pe trailer„, a declarat pentru Realitatea de Bistrița, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, Otilia Berbecar.

Potrivit surselor Realitatea de Bistrița, firma din București a încheiat cu primăria Bistrița un contract pentru lucrări de reparații la pârtia de schi, mai precis la bazinul colector, după ce în primăvara acestui an s-au produs alunecări de teren.

Cazul este anchetat totodată de polițiști și procurori.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani din județul Ialomița, în timp ce conducea un utilaj, s-a răsturnat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal și au demarat cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a declarat pentru Realitatea de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvâtnt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.