Mai mulți bărbați, care ar face parte din două clanuri de romi s-au luat la bătaie într-o zonă foarte circulată a orașului Năsăud, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea conflictului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

 

 

UPDATE:

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că implicați în scandal ar fi 6 bărbați cu vârste cuprinse între 19-46 de ani, din localitățile Mogoșeni și Florești, împreună cu alte două femei de 27, respectiv 44 de ani, din Ieud ( Jud. Maramureș), respectiv Mogoșeni.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor imprejurarilor în care au avut loc evenimentele.

 

STIREA INIȚIALĂ:

Scandal în orașul Năsăud unde mai mulți bărbați de etnie romă s-au luat la bătaie, miercuri, în apropierea unei case de schimb valutar, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje din cadrul Poliției orașului Năsăud și Secției 6, dar și jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului. Se pare că scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre două clanuri de romi din oraș.

NOTĂ: Atenție, imagini cu conținut violent!

Trei persoane au fost rănite în urma conflictului, la locul incidentului ajungând două ambulanțe pentru acordarea primului ajutor.

Conform primelor date, în urma unor neînțelegeri, mai multe persoane s-au agresat reciproc, iar trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au fost conduse la sediul Poliției mai multe persoane implicate, în vederea lămuririi împrejurărilor în care au avut loc evenimentele„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice.

 

sursa foto-video: Radu Sîrbu/Mesagerul