Vești proaste de la Yukon Arctic Ultra! Tibi Ușeriu părăsește cursa din cauza unor probleme medicale

Bistrițeanul Tibi Ușeriu care a luat startul, duminică, la ora 20:30 – ora României, la Yukon Arctic Ultra și care a avut o evoluție foarte bună în primii aproximativ 100 km ai competiției, aflându-se în primul pluton, a fost scos din cursă de către organizatori din cauza unor probleme medicale.

Tibi Ușeriu a suferit degerături la degetele de la piciorul drept, iar Asociația Tășuleasa Social anunță că ”din păcate, această cursă s-a oprit aici”.

”Din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degerături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi” au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Asociației Tășuleasa Social, care au ținut legătura cu sportivul bistrițean.

Într-o înregistrare telefonică, Tibi Ușeriu explică faptul că nu a simțit nicio clipă că ar putea să aibă probleme, degerăturile fiind descoperite în urma controlului de rutină.

Tibi la Yukon Arctic Ultra. Final.

Dragi susținători, Din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul.Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi.Din păcate, această cursă s-a oprit aici. Mulțumim din suflet pentru susținere!

Publicată de Tasuleasa Social pe Luni, 4 februarie 2019

În aceste condiții, Yukon Arctic Ultra se încheie pentru Tibi Ușeriu aici, însă reamintim că sporivul  a câştigat trei ani la rând ultramaratonul 6633 Arctic Ultra din apropierea Cercului Polar, competiție organizată pe modelul celei de la Yukon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.