VIDEO: Terifiant! Șoarece mort, mizerie îngrozitoare și alimente expirate în unitățile de cazare și alimentație din Bistrița-Năsăud

Mizerie, șoareci morți și alimente cu termenul de valabilitate expirat sau depozitate în condiții improprii, asta au găsit inspectorii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bistriţa-Năsăud în urma unor controale efectuate în unitățile de alimentație publică și hoteliere din județul Bistrița-Năsăud.

 

În bucătăria unei pensiuni din Colibița, inspectorii CJPC Bistrița-Năsăud au descoperit peste 41 kg de pește cu termenul valabilitate expirat încă de la jumătatea lunii iunie.

ExclusivitateBucătăria unei pensiunii de pe lacul Colibița din Bistrița-Năsăud!

Publicată de Observ tot pe Duminică, 18 august 2019

Tot acolo, au fost alte câteva zeci de kilograme de produse din carne congelată sau produse de patiserie congelate, preparate în unitate, fără elemente de identificare și depozitate în condiții improprii.

ExclusivitateAlimente expirate și pericol grav pentru consumatori… Lacul Colibița – Bistrița Năsăud!

Publicată de Observ tot pe Duminică, 18 august 2019

 

Probleme foarte grave au fost identificate și la o pensiune din apropierea orașului Beclean, unitatea de cazare funcționând de aproximativ 7 ani fără autorizație din partea Ministerului Turismului și nici clasificare. Inspectorii CJPC Bistrița-Năsăud au avut parte de o descoperire șocantă în bucătăria pensiunii, unde, pe lângă mizeria de nedescris, au găsit un șoarece mort, în stare de putrefacție.

 

Exclusivitate (Beclean) Așa arată bucătăria unui hotel de patru stele din Bistrița Năsăud!

Publicată de Observ tot pe Duminică, 18 august 2019

De asemnenea au fost descoperite produse alimentare neconforme, care au fost confiscate de către inspectorii de la Protecția Consumatorului și distruse.

ExclusivitateAlimente perisate, ce trebuia să ne fie servite în restaurantul unui hotel din Beclean (Bistrița-Năsăud), descoperite de cei de la protecția consumatorilor…Menționăm au fost distruse!

Publicată de Observ tot pe Duminică, 18 august 2019

 

În aceeași unitate, mizeria a fost la ea acasă și în zona hotelieră, unde inspectorii CJPC Bistrița-Năsăud au descoperit lenjerie murdară, saltele și burdufuri de perne îmbibate cu secreții.

Au fost făcute controale specifice în unități de cazare și de servit masa în județ. În bucătărie am găsit alimente expirate, alimente neetichetate și extrem de multă mizerie. În hotel de patru stele, în pensiune de trei margarete, a fost cumplit ce am putut găsi: saltele extrem de murdare de fel și fel de secreții, budufurile de la pernă identic. Unii din ei nu au autorizație din partea Ministerului Turismului, nu au clasificare din partea Ministerului Turismului, și funcționează. Unul din hoteluri, care arăta foarte bine la exterior – afară e vopsit gardul, iar înăuntru e leopardul – funcționa fără autorizație din partea Ministerului Turismului. Și funcționa de 7 ani. Acolo am găsit șoricelul mort. Era în bucătărie, nu era într-o debara, era stafidit deja„, a declarat pentru Realitatea de Bistrița, Felix Manta șeful CJPC Bistrița-Năsăud.

 

ExclusivitateAșa arată camerele unui hotel de patru stele și a unei pensiuni din zona Beclean (Bistrița Năsăud).

Publicată de Observ tot pe Duminică, 18 august 2019

Potrivit lui Manta, fiecare agent economic verificat în perioada iunie – jumătatea lunii august lunii august, au primit amenzi în valoare de aproximativ 25.000 lei fiecare. Totodată, inspectorii CJPC Bistrița-Năsăud  au dispus închiderea temporară a unităților alimentare și hoteliere până la remedierea deficiențelor constate și evidențiate în actele de control.

sursa video: Facebook/Observ Tot

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.