Zeci de șoferi au rămas fără permise în Bistrița-Năsăud, în weekend! Un bistrițean a „zburat” cu 174km/h

Aproape 40 de șoferi au rămas, în weekend, fără permise de conducere pentru că au depășit viteza legală, polițiștii bistrițeni aplicând amenzi de aproximativ 50.000 lei. În acest interval, un bistrițean a fost prins conducând cu 174 km/h, în cartierul Viișoara, aceasta fiind viteza maximă înregistrată de aparatul radar zilele acestea în județ.

 

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii bistrițeni au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere precum și  pentru reducerea riscului rutier, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Având în vedere faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum se află în topul celor mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii rutieri au acționat pe DN 17 și pentru depistarea celor care încalcă regulile privind regimul legal de viteză.

Cu această ocazie, 37 de conducători auto care au depăşit cu mai mult de 50 de km/h viteza legală au rămas fără permis„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 49.950 lei.

Viteza maximă înregistrată de aparatul radar cu ocazia acțiunilor a fost de 174 km/h, în localitatea Viișoara, la volan aflându-se un bărbat din Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.