1.200 de social democrați, la cheful PSD de la Bistrița, organizat cu prilejul zilei de 8 Martie. Printre cei prezenți – Daniel Suciu și Ioan Deneș (FOTO/VIDEO)

Partidul Social Democrat filiala Bistrița-Năsăud a organizat o petrecere cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, eveniment la care social democrații au luat parte în număr mare. Una dintre sălile celui mai mare restaurant din Bistrița a fost neîncăpătoare pentru cei 1.200 de participanți, petrecerea desfășurându-se în două săli.

1.200 de social-democrați din județul Bistrița-Năsăud au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la petrecerea organizată de PSD Bistrița-Năsăud cu prilejul zilei de 8 Martie.

Sala din Bistrița cu cea mai mare capacitate pentru evenimente festive a fost neîncăpătoare, astfel că evenimentul s-a desfășurat în două săli alăturate, anunță deputatul Doina Pană, pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

”În ultimii ani a însemnat o petrecere de 900 colegi, maxim cât permite Giulia 2, cea mai mare sală de nunți din Bistrița. Anul acesta a însemnat o petrecere de 1.200 colegi, în cele două săli alăturate ale complexului de nunți Giulia. De ce? Pentru că suntem o organizație foarte unită și e o mare bucurie pentru noi să fim împreună și la muncă și la distracție. 
Și mai înseamnă ceva: prețuirea pe care o au colegii noștri pentru noi, colegele lor!” 
a scris Doina Pană. 

De la petrecerea organizată la Bistrița nu au lipsit nici vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, și nici ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care au ales să le sărbătorească pe doamnele și domnișoarele din viața lor chiar acasă.

Petrecerea a fost presărată cu momente artistice susținute de ansambluri din Bistrița-Năsăud.

Publicată de Pana Doina pe Vineri, 8 martie 2019

FOTO/VIDEO: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.