Cruzime de neimaginat în cazul de crimă din Coșbuc! Procurori: Victima a fost abandonată de inculpat și a decedat prin incinerare

Adolescentul acuzat că l-ar fi ucis, săptămâna trecută, pe Radu Târnovan, angajat ca paznic la o firmă de prelucrare a lemnului din comuna bistrițeană Coșbuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, după ce cei doi s-au luat la bătaie, paznicul a ajuns pe banda transportoare și de acolo în cuptorul centralei, unde a ars de viu.

A doua zi după ce a comis fapta, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Claudiu Mureșan din comuna bistrițeană Coșbuc este acuzat de omor, după ce pe data de 1 august ar fi ucis un consătean. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, tânărul, în timp ce se afla în incinta unei firme de prelucrare a lemnului din comună, a avut un incident violent cu Radu Târnovan, angajat acolo ca paznic, care a căzut pe banda transportoare a materialului lemnos și a ajuns în cuptorul încins al centralei termice.

„Victima a fost abandonată de inculpat și a decedat prin incinerare„, precizează procurorii.

A doua zi după incident, Claudiu Mureșan a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri, magistrații de la Tribunalul Bistrița-Năsăud au admis propunerea înaintată de procurori, de arestare preventivă pentru 30 de zile a adolescentului.

„În cauză, cercetările vor continua pentru lămurirea tuturor împrejurărilor legate de săvârșirea faptei și atragerea răspunderii juridice”, se mai precizează în comunicatul parchetului.

Surse neoficiale arată că, inițial tânărul și-ar fi recunoscut vina, dar ulterior a revenit asupra declarației sale și susține că este nevinovat.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.