A comercializat produse pentru protecția plantelor expirate! Acum are dosar penal

O femeie din Beclean, administrator al unei societăți comerciale s-a ales cu dosar penal, după ce expus spre vânzare produse pentru protecţia plantelor ale căror termene de valabilitate erau expirate.

 

Polițiștii bistrițeni au efectuat, vineri, verificări la o firmă din orașul Beclean, care comercializează produse pentru protecţia plantelor, unde au descoperit nereguli. În final, administratorului societății comerciale i-a fost întocmit dosar penal.

În urma verificărilor efectuate la un operator economic din Beclean, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri„, informează IPJ BIstrița-Năsăud.

Astfel, în cadrul verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că, o femeie de 58 ani, din Beclean, administratorul societății comerciale, ar fi expus spre vânzare produse pentru protecţia plantelor ale căror termene de valabilitate erau expirate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.