A vrut să agreseze sexual un băiat, dar a fost oprit la timp! Acum este trimis în judecată

Un bistrițean a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru infracțiunea tentativă de agresiune sexuală, după ce, în luna februarie, a încercat să agreseze sexual un copil de doar 8 ani.

 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, la data de 10 februarie 2020, inculpatul M.C., „l-a ademenit pe minorul B.G.N., în vârstă de 8 ani, într-o zonă mai retrasă din spatele unui bloc situat pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Bistrița, unde, în timp ce-i adresa expresii vulgare, cu conotații sexuale, a încercat să întrețină cu acesta acte de natură sexuală”.

Agresorul nu și-a dus fapta până la capăt, fiindcă a fost observat de către un alt bărbat care a intervenit rapid și l-a imobilizat, după care a anunțat Poliția.

La acea vreme, agresorul a fost arestat preventiv, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală.

Procurorii au finalizat cercetările în acest dosar și inculpatul a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, dosarul fiind înregistrat, luna trecută, pe rolul Judecătoriei Bistrița. Etapa de cameră preliminară s-a încheiat și curând va începe judecata pe fond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.