Accident grav la o brutărie din Bistrița-Năsăud! Un angajat a fost prins într-un malaxor

Un grav accident de muncă a avut loc în urmă cu puțin timp, la o brutărie din localitatea Șieu Odorhei din județul Bistrița-Năsăud, unde un muncitor a fost prins de la brâu în jos într-un malaxor. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru transportarea persoanei rănite la o clinică de specialitate.

 

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp, la brutăria din localitatea bistrițeană Șieu Odorhei.

Potrivit primelor informații transmise de purtătorul de cuvânt al ISU BIstrița-Năsăud, Marius Rus, un bărbat în vâstă de aproximativ 50 de ani a fost prins de la brâu în jos într-un malaxor. Deocamdată nu se cunosc împrejurările care au condus la incidentul nefericit.

Pacientul este conștient, însă acesta are respirația afectată, astfel că echipajele medicale  ajunse la fața locului luând hotărârea să solicite un elicopter SMURD. Acesta va ateriza în Șieu Odorhei și va transporta victima la o clinică de specialitate.

Bărbatul a fost extras din malaxor și predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Acesta va fi stabilizat și predat echipajului AERIAN SMURD în vederea transportării la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

sursa foto: Știri din Beclean

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, munictorul accidentat are 61 de ani. Polițiștii au demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.